Chcete vědět, kdo s vámi pojede letos na tábor? Chcete se o nás dozvědět něco více, co máme rádi, co děláme ve volném čase, jak dlouho a proč na tábory jezdíme? To vše najdete v této části. Stačí si vybrat konkrétního vedoucího a vše o něm najdete v jeho profilu.

PÁJA

• Hlavní vedoucí
  • Na Trnávce: 22 let (12 let oddílový vedoucí, 10 let hlavní vedoucí)

PájaPája se účastní táborů na Trnávce téměř od jejich počátku, začal již třetí desítku táborů na Trnávce. Na Trnávce prošel snad všemi možnými funkcemi, až se vypracoval na hlavního vedoucího.

Nemá na starosti jeden oddíl, ale rovnou všechny. Dohlíží na fungování tábora, řeší organizační záležitosti, aby vše dobře probíhalo. Na tábory však jezdí především kvůli dětem, a proto věnuje veškerý svůj zbývající čas vymýšlením her a soutěží pro všechny oddíly a je podporou pro všechny vedoucí.

více o Pájovi >>

TOMÁŠ

• Vedoucí
  • Na Trnávce: 19 let, (19 let oddílový vedoucí)

TomášTomáš jezdí na Trnávku odpradávna, letos si bude počítat jubilejní dvacáté léto strávené na letním dětském táboře na Trnávce. Začínal u mladších oddílů a několik posledních let jezdí jako vedoucí nejstaršího oddílu.

Na něm je také vymýšlení osy táborové hry, přidělování úkolů a dohled nad tím, aby tábor splňoval svůj cíl – rozvoj znalostí a dovedností dětí prostřednictvím táborových her.

Jeho doménou jsou hádanky, šifry a tábornické dovednosti.

více o Tomášovi >>

MARUŠKA

• Vedoucí
  • Na Trnávce: 13 let, (6 let tábornice, 2 roky praktikantka, 5 let vedoucí)

MaruškaMaruška je věrný člen naší harantí party a zná tábory na Trnávce jako své boty. Jezdila na Trnávku jako malá holka, postupně prošla všemi oddíly a nakonec se stala praktikantkou. Po dvou letech ve funkci praktikantky u prvního oddílu si vyzkoušela funkci vedoucí, ve které se na ni můžete těšit letos už popáté.

Starat se o nejmladší děti jí sedí nejvíce a u dětí je velmi oblíbená. Je to především pro její veselou povahu a věčný úsměv na tváři. Ve svém volném čase se ráda věnuje tanci.

více o Marušce >>

KÁJA

• Vedoucí
  • Na Trnávce: 5 let (2 roky tábornice, 2 roky praktikantka, 1 rok vedoucí)

KájaKája byla na Trnávce dva roky jako malý harantík, další dva roky si vyzkoušela, jaké to je být praktikantkou druhého oddílu a loni zvládla premiéru mezi vedoucími. Kája je důležitou osobou našeho Harantího týmu. Její schopnosti jsou velice platné při vymýšlení táborových her a jiných aktivit. Kája je usměvavý a pracovitý člověk, který se bude o vaše děti starat i v dalších letech.

více o Káje >>

BÁRA

• Zdravotnice
  • Na Trnávce: 12 let (2 roky praktikantka, 5 let oddílová vedoucí, 5 let zdravotnice)

BáraNaše hodná, milá a zkušená vedoucí, která se tradičně každým rokem ujímala našich nejmladších účastníků tábora. Sama byla na Trnávce odchována od 1.oddílu až na pozici praktikanta a dále vedoucí. Zkušenosti v práci s dětmi ji rozhodně neschází, věnuje se jí i po celý rok, nejen na našem táboře. Vždy se těší na další ročníky Trnávky a na nové kamarády a zážitky.

Poté, co si udělala zdravotnický kurz, stará se o děti jako zdravotní dozor stejně pečlivě a svědomitě, jako by byly její vlastní.

více o Báře >>

V létě 2019 se na Trnávce uskuteční již 26. ROČNÍK letního tábora TRNÁVKA. Zároveň letos začínáme další pětiletku spolku HARANT.

Jako v minulých letech pro Vás a Vaše děti připravují oblíbení vedoucí program plný her, zábavy, sportu, akce, ale i tajemství, hádanek, šifer a trochy napětí! Mimo tábor se opět chystáme na jednodenní výlet a podzimní víkendovku. Při tom všem určitě poznáte spoustu nových kamarádů.