VAŠE ZKUŠENOSTI A DOJMY

Chápeme, že svěřit své dítě na dva týdny do péče téměř neznámým lidem, vyžaduje dávku odvahy a dlouhé rozhodování. Hodnocení tábora od rodičů a samotných dětí možná usnadní rozhodování i Vám, kteří ještě váháte.

Obrovskou pochlavu a dík. Sice se svýma dětma už od malička jezdíme na tábor, rodiče s dětmy, a tím pádem jsou na určité podmínky zvyklé. Jezdíme do týpek na louku mezi rybníkem a lesem, bez el. aj. Po tom co se loni vrátili ze samotného tábora bez rodičů a prohlásili, že už nikdy nepojedou na žádný další tábor, první co bylo po návratu z Trnávky, že jestli příště můžou jet zas. To mě samozřejmě moc potěšilo a jsem moc ráda.

Monika Daňková, maminka Aničky a Alenky

Jsem s vedením tábora spokojená, jezdila sem moje nejstarší dcera, následovali i dva její mladší sourozenci a na příští už se těší i ten nejmladší. Děkuji, že jste.

Ladislava Pokorná, maminka Lucky, Míši, Honzíka a Lukáška

I když se mi tam na začátku tolik nelíbilo a chtěla jsem odjet, tak na konci tábora jsem byla i smutná, že odjíždím. Všechno jsem si tam hrozně oblíbila a strašně moc se mi líbili vedoucí, milí, usměvaví, prostě úžasní. Mockrát děkuju, že jste mě přemluvili, abych zůstala!!!

Nikol Cikhartová, účastnice tábora

Dávali jsme syna na tábor poprvé a tak jsme byli celí nesví, když jsme první fotky z tábora viděli až skoro po týdnu :-), ale dá se na to zvyknout. A po návratu nám hned oznámil, že určitě bude jezdit dál, což nás moc potěšilo, vzhledem k tomu, že jsem tábor našla na internetu a neměla od žádného známého reference. Teď mohu potvrdit, že se rozhodně nebudeme bát vám syna s důvěrou svěřit. Moc díky!!

Radana Kavanová, maminka Honzíka

Adélka jezdí z tábora vždy velice spokojená.

Monika Cikhartová, maminka Adélky

Od nás pochvala za vaší práci, držíme palce a jen tak dál. Nenechte se otrávit!

Jana Vladyková, maminka Emy