ikona_PDF Posudek o zdravotní způsobilosti dítěte k účasti na zotavovací akci

Potvrzení od lékaře slouží pro potřeby organizace letního dětského tábora a je povinné ze zákona. Dítě se může letního tábora zúčastnit jen s písemným souhlasem dětského lékaře, který potvrdí, zda je dítě schopno se tábora zúčastnit bez omezení, s omezením nebo naopak se zúčastnit nemůže.

Potvrzení a objektivita – Prosíme rodiče, aby požádali svého lékaře o objektivitu. Potřebujeme znát objektivní zdravotní stav Vašeho dítěte, zdravotní problémy, alergie, absolvovaná očkování.

Toto potvrzení je platné rok od vydání. Na konci tábora vracíme potvrzení dětem, a tak jej můžete použít na jiný organizovaný pobyt pro děti.

ikona_PDF Prohlášení zákonného zástupce

Nedílnou součástí přihlášky je také prohlášení zákonného zástupce, neboli tzv. bezinfekčnost, což je forma čestného prohlášení, které vyplňuje zákonný zástupce dítěte před jeho odjezdem na letní tábor. Tímto prohlášením se zákonní zástupci dítěte zavazují, že dítě netrpí žádným onemocněním, kterým by mohlo ohrozit ostatní děti na letním táboře.

Datum podpisu na prohlášení nesmí být starší než jeden den před odjezdem.