Pokud máte zájem se přihlásit na nějakou z našich akcí, napište nám: tomas@spolek-harant.cz.

PŘIHLÁŠKA NA LDT TRNÁVKA 2018

Přihlášku na Trnávku 2018 můžete vyplnit zde.

Těšíme se na Vás v létě na Trnávce nebo na jiné akci v roce 2018.

Platba

Postup pro zaplacení tábora najdete zde.

Potvrzení od lékaře

Nedílnou součástí přihlášky je posudek o zdravotní způsobilosti dítěte k účasti na zotavovací akci (stačí kopie potvrzení) a prohlášení zákonného zástupce, tzv. bezinfekčnost. Bez těchto potvrzení nemůže dítě na letní tábor nastoupit.

Posudek o zdravotní způsobilosti nechte potvrdit od Vašeho lékaře a jeho kopii předejte spolu s průkazem pojištěnce (též postačí kopie) v den odjezdu zdravotníkovi tábora. K dokumentaci nezapomeňte připojit prohlášení (tzv. bezinfekčnost) podepsané nejlépe v den odjezdu zákonným zástupcem.

• Tiskopisy najdete zde.

Doporučený seznam věcí na tábor

Potřebujete poradit, co dítěti na tábor zabalit? Využijte náš seznam, který pak můžete jednoduše dítěti přidat do kufru.

ikona_PDF Doporučený seznam věcí na LDT Trnávka