HARANT – Hry a rozmanité aktivity nadšených táborníků, z.s.

kontakty-esquire

IČ: 02455251

sídlo: Praha

e-mail: tomas@spolek-harant.cz

facebook: www.facebook.com/spolek.Harant

č. účtu: 2100547635
kód banky: 2010

INFORMACE

Pokud máte jakýkoliv dotaz ohledně našeho tábora nebo dalších akcí, máte-li chuť nám sdělit nějakou informaci nebo nás chcete prostě jen tak pozdravit, neváhejte a zavolejte nebo nám napište třeba e-mail.

Tomáš – místopředseda spolku, vedoucí

• tel.: 731 628 314

• e-mail: tomas@spolek-harant.cz

SPONZORING

Znáte někoho, kdo by byl ochotný přispět harantům na provoz, darovat sportovní vybavení, hry, odměny pro děti na tábor? Hodit se může cokoliv, jen ne zahozená příležitost. Postačí třeba jen, když se o nás zmíníte svým kamarádkám a kamarádům, kteří s námi poté pošlou své děti. Všem děkujeme!

Pavel – hospodář

• tel.: 608 702 705